IVT Turku toimittaa markkinoiden parhaat lämpöpumput asennettuna avaimet käteen -periaatteella

Pääset käyttämään meiltä hankkimaasi kustannustehokasta ja luontoystävällistä lämmitysjärjestelmää saman tien – kukkarosi ja ympäristö kiittävät järkevästä valinnasta. Opastamme sinut uuden lämpöpumppusi saloihin ja tarjoamme pitkän takuuajan puitteissa asiantuntevaa huoltopalvelua, mikäli matkaan tulee yllättäviä mutkia.

Muistathan myös, että lämpöpumppujen asennuksesta koituvat kustannukset on mahdollista huomioida kotitalousvähennyksessä.

Jos pumppumme kiinnostavat, ota oitis yhteyttä ja kysy lisää!

IVT PremiumLine HQ

IVT PremiumLine HQ on uusin ja energiatehokkain maalämpöpumppumme. Sen avulla alennat lämmityksestä koituvia kustannuksiasi huomattavasti perinteisiin maalämpöpumppuihin verrattuna.

Kehittämämme uuden kompressorin ansiosta IVT PremiumLine HQ on tehokkaampi ja hiljaisempi kuin aiempi malli. Täydellisen energiatehokkuuden maksimoimiseksi käytämme laitteessa uutta kylmäainetta ja uusimpia matalaenergiakiertovesipumppuja. Hyötysuhdetta entisestään parantaa automaattisesti säätyvä lämmityksen kiertovesipumppu, joka pitää lämpötilaeron vakiona sekä meno- että paluuvedelle.

Lämpöpumpun ohjauksesta on vastuussa uusittu Rego1000-ohjausautomatiikka. Sen avulla voit säätää lämpötilan helposti juuri haluamallesi tasolle. Lisäsäästöjä tuo talon lämmityksen optimoiva dynaaminen pumpun ohjaus (DPC II). Lämpöpumpun energiatuotto on nähtävillä energiamittausjärjestelmästä (ESM).

Saatavana on kaksi mallia: sisäänrakennetulla lämminvesivaraajalla varustettu C-malli sekä matalampi, erilliseen varaajaan liitettävissä oleva E-malli. Lue lisää!

IVT Greenline HE C/E 6-17

IVT Greenline HE C/E 6-17 on uusin kallio-, maa- ja vesistölämpöpumppumme. Se on varustettu uusimman sukupolven matalaenergiakiertovesipumpuilla sekä kylmällä että lämpimällä puolella. Tämän mallin avulla sähkönkulutuksesi ja lämmityskustannuksesi pienenevät merkittävästi. Muotoilultaan ja tekniikaltaan IVT Greenline HE edustaa markkinoiden terävintä kärkeä.

Saatavana on kaksi mallia: sisäänrakennetulla lämminvesivaraajalla varustettu C-malli sekä matalampi, erilliseen varaajaan liitettävissä oleva E-malli.

IVT Greenline HE:n ympäristöystävällisyyden ansiosta sille on myönnetty Joutsenmerkki. Samalla se takaa, että tuote asettaa kaikki sille asetetut kestävyys- ja toimivuusvaatimukset. Lue lisää!

IVT Geo 312 C Tehokkain ja älykkäin maalämpöpumppumme

IVT Geo 312 C vie maalämpöpumput uudelle tasolle. Se on paitsi tehokkain maalämpöpumppumme, myös käytössä erittäin kustannustehokas. Tämän lisäksi IVT Geo 312C on myös älykäs: Se oppii optimoimaan energiankulutustaan tarpeidesi mukaan!

IVT Geo – Nykyaikainen ratkaisu suurempiinkin haasteisiin

IVT Geo on uuden sukupolven maalämpöpumppu kiinteistöihin ja taloyhtiöihin. IVT Geo on aivan uudenlainen maalämpöpumppu, jonka uuden teknologian ansiosta lämmön ja käyttöveden kustannukset pysyvät mahdollisimman alhaisina. IVT Geo on saatavilla neljässä eri kokoluokassa, joita voidaan myös sarjakytkeä ja näin rakentaa kiinteistöön optimaalinen järjestelmäratkaisu. Uusi teknologia takaa parhaan mahdollisen vuosihyötysuhteen samalla kun lämmitys- ja käyttövesikustannukset pysyvät alhaisina. - Joustavat asennusmahdollisuudet: putkilähdöt voidaan kytkeä joko sivuille tai taakse. Lisäksi kaksi maalämpöpumppua voidaan pinota päällekkäin. - Paras mahdollinen vuosihyötysuhde (SCOP) ainutlaatuisen tandemkompressori- ja ruiskutusteknologian ansiosta. Lue lisää.
 

Meiltä saat myös pumppujen lisävarusteet monipuolisesti.