Ilma-vesilämpöpumppujen laatu ja takuu – Pidämme tyytyväisistä asiakkaista

Varmistaaksemme asiakkaiden tyytyväisyyden, olemme IVT Center Turussa astuneet askeleen pidemmälle kuin muut. Koska haluamme vain tyytyväisiä asiakkaita, kiinnitämme jatkuvasti huomiota palvelumme kokonaislaatuun. Se käsittää laitteiden lisäksi prosessin kaupanteosta toimitukseen ja asennukseen, sekä laitteiston toiminnan varmistamisen käyttöaikana.

Emme ole sitoutuneet yhdenkään tietyn laitevalmistajan edustajaksi, vaan tarjoamme kuhunkin kohteeseen parhaiten soveltuvaa ja asiakkaan odotuksia sekä asiakkaan hankintabudjettia vastaavaa laitteistoa.

Ilma-vesilämpöpumpun takuu määräytyy laitteiston valmistajan myöntämän tehdastakuun pohjalta. Laitteistojen ja kompressorien takuut vaihtelevat valmistajasta riippuen 2 – 10 vuoden välillä. Kokemuksemme mukaan laitteiston valmistajan myöntämän takuun pituus osaltaan antaa viitteen laitteiston käyttöiästä. Tämän vuoksi lähtökohtaisesti tarjoamme asiakkaillemme ilma-vesilämpölaitteistoja, joissa on vähintään 5 vuoden tehdastakuu.

Huomioittehan, että markkinoilla myytävät erilaiset lämpöpumppujen hankintaturvat eroavat usein vahingon sattuessa korvausperiaatteiltaan merkittävästi tehdastakuusta.

TÄRKEÄÄ TIETOA ILMA-VESILÄMPÖPUMPUN OSTAJALLE

Suomen markkinoille maahantuodaan osaksi tai kokonaan Aasiassa alihankintana valmistettuja ilma-vesilämpölaitteistoja. Näistä Aasiassa valmistetuista SPLIT -laitteista osa on aluperin valmistettu viilennystarkoitukseen ja ne on muutostöillä käännetty lämpöä tuottaviksi laitteistoiksi. Aasiassa valmistettuja ilma-vesilämpöpumppuja markkinoidaan myös hyvin tunnettujen lämpöpumpputuotemerkkien alla. Useiden tunnettujen lämpöpumppumerkkien omat tehtaat sijaitsevat Euroopassa. IVT Center Turku suosittelee hankkimaan vain kokonaisuudessaan Euroopassa koottuja laitteistoja.

IVT Center Turku ei asenna lainkaan Aasiassa valmistettuja ilma-vesilämpölaitteita, koska kokemuksemme mukaan näiden laitteistoiden käyttöikä jää 5-10 vuoden mittaiseksi. IVT Center Turun henkilökunta, mukaanlukien merkittävän osan Varsinais-Suomen lämpöpumppujen huollosta suorittava huoltohenkilöstömme, ei ole koskaan nähnyt Aasiassa valmistettua ilma-vesilämpöpumppua, joka olisi saavuttanut 11 vuoden käyttöiän.

Lisätietoa laitteiston alkuperän tunnistamisesta saatte henkilökunnaltamme.