Kuinka paljon ilma-vesilämmön hankinta maksaa

Maalämmön hankintaa harkitessa kannattaa muistaa, että investointi maksaa itsensä aina takaisin pelkällä lämmityskulujen alentumisesta syntyvällä säästöllä. Kun maalämpöjärjestelmä on maksettu, voit nauttia jatkossa noin 65 – 80 % pienemmistä vuosittaisista talon lämmityskuluista.

Lämpökaivo sekä maalämpöpumppu on mitoitettava aina juuri teidän talonne tarpeiden mukaiseksi. Tästä syystä emme voi antaa tarkkaa hintaa maalämmön hankintakustannuksista näkemättä talon energiankulutusta ja talon rakennetta. Yleensä omakotitaloon asennettuna maalämpö maksaa noin 14 000 – 25 000 euroa omakotitalon koosta riippuen. Hankinnasta saa tavallisimmin täysimääräisen kotitalousvähennyksen ja näin todellinen hankintahinta omakotitalon maalämpöjärjestelmälle on noin 9 500 – 20 000 euroa. Voimme antaa teille puhelimitse alustavan arvion hankintahinnasta.

Vaikka talossa ei olisi valmiina vesikiertoista lämmitysjärjestelmää eli talo lämpeään niin sanotusti suoralla sähköllä, voidaan taloon siitä huolimatta asentaa maalämpö. Tällöin maalämmön asennuksen yhteydessä rakennetaan taloon vesikiertoinen lämmityspatterijärjestelmä.

(Maalämpöjärjestelmän hankinta pieneen rivitaloon maksaa keskimäärin noin 30 000 euroa. Kerrostalojen maalämpöjärjestelmät ovat hankintakustannuksiltaan alkaen 120 000€.)

Pyydä meiltä maksuton kartoitus siitä, kuinka paljon maalämmön asentaminen maksaa ja kuinka paljon säästät maalämmöllä!

Koroton Bosch rahoitus

Nyt sinun on mahdollista hankkia meiltä maalämpöjärjestelmä 30 kuukauden korottomalla maksuajalla. Tämä rahoitusmalli on ollut asiakkaidemme keskuudessa hyvin suosittu.

LINKKI: LUE LISÄÄ!

Maalämpöä ilman lainaa

Saat kauttamme maalämpöjärjestelmälle jopa 10 vuoden rahoituksen, jonka aikana järjestelmä on useimmiten maksanut itsensä takaisin.

LINKKI: LUE LISÄÄ!

KESKELLE ISOLLA: Rahoituksellakin hankittu järjestelmä jauhaa takaisinmaksun jälkeen omistajalleen voittoa vuosittain useita tuhansia euroja vuodessa vuodessa.

TAI: Sijoituskohteena maalämpö voittaa pörssiosakkeet, sillä hankinta maksaa itsensä takaisin ja tuottaa takuuvarmaa osinkoa eikä lämmitysjärjestelmän säästön kurssi voi lähteä laskuun. Sijoitetun pääoman tuotto (ROI) on xxx %