Ilma-vesilämpöpumppu, UVLP

Onko sinulla varaa jättää ilmainen energia käyttämättä? Ilma-vesilämpöpumppu ottaa lämmitysenergiaa ulkoilmasta ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Myös tilojen käyttövesi voidaan lämmittää kompressorilla jopa pitkälti yli +50 Celciusasteen tasolle saakka. Kun halutaan tätä lämpimämpää vettä, lämmitetään ylimenevä osa esimerkiksi sähkövastuksella.

IVT Turku toimittaa ja asentaa markkinoiden hiljaisimmat pumput juuri sinulle sopivalla mitoituksella. Oikealla laitteella ja IVT-ammattilaisen asennuksella pääset uskomattomiin säästöihin. Tilaa IVT Turun asiantuntija paikalle. Hän kertoo lisää ja antaa arvion kiinteistösi tarvitsemista toimenpiteistä. Ja TÄMÄ EI MAKSA MITÄÄN!
Ilma-vesilämpöpumput-esite (PDF)

 

 

 

 

 

 

Ilmalämpöpumppu

Säästöä sähkölämmitteisen talosi ja kesämökkisi lämmityskuluihin. IVT Turun ilmalämpöpumpun avulla lämpö siirtyy ulkoilmasta sisäilmaan merkittävästi edullisemmin kuin sähkövastukseen perustuval
la sähkölämmityksellä. Voit vähentää radikaalisti sähkölämmityksesi tehoa ja säästät näin sähkölaskuissasi valtavia summia. Jotta hyötysi olisi mahdollisimman suuri, on tärkeää että laite on pohjoisiin oloihin sopiva, oikein mitoitettu ja sijoitettu, sekä ammattitaidolla asennettu.
IVT Turku tarjoaa markkinoiden parhaat ja hiljaisimmat laitteet sekä asiantuntemuksensa käyttöösi. Ota yhteys niin kerromme sinulle sopivimman ratkaisun. Kysyminen EI MAKSA MITÄÄN.
Ilmalämpöpumput-esite (PDF)
 
 

 

 

Poistoilmalämpöpumppu

Kunnollinen ilmanvaihto on jokaisen talon elinehto. IVT Turun poistoilmalämpöpumppu lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla: Se korvaa tavallisen ilmanvaihtokoneen ja kerää samalla lämmitysenergiaa poistettavasta ilmasta siirtäen sen tuloilmaan, lämpimään käyttöveteen tai vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Tämä on ilmaista energiaa, jonka määrän ja arvon voit laskea säästöksesi. Vuosittain siitä muodostuu merkittävä summa. Kysy lisää IVT Turun ammattilaiselta. Kysyminen EI MAKSA MITÄÄN.