Huoletonta lämpöenergiaa ilman päästöjä!

Monille taloyhtiöille ja kiinteistöille maalämpöjärjestelmä saattaa tuntua arvokkaalta investoinnilta. IVT:n ja St1:en lanseeraama Lähilämpö mahdollistaa maalämpöjärjestelmään sijoittamisen myös ilman erillistä lainaa tai kertasijoitusta.

St1 huolehtii kaikista maalämpöjärjestelmän kustannuksista ja ylläpidosta koko sopimuskauden ajan. Sopimuskauden jälkeen saat maalämpöjärjestelmän veloituksetta omaksesi ja voit nauttia lämmitysjärjestelmäsi tuomista säästöistä täysimittaisesti.

Lähilämpö on myös ekologinen. Laitteiston tarvitsema sähköenergia tuotetaan tuulivoimalla, joten käytössäsi on lähes päästötön lämmitysjärjestelmä!

Säästät heti järjestelmän hankittuasi 10-30 prosenttia lämmityskustannuksissasi. Kun investointi on maksanut itsensä takaisin, nousevat säästösi jopa 70 prosenttiin!

 Lähilämpö on huoleton lämmitysratkaisu, jonka asentavat IVT:n asiantuntevat asentajat. Lähilämpö soveltuu monenlaisiin ja -kokoisiin kiinteistöihin. Vuosikymmenten kokemuksella voimme taata, että tukea lämmitysjärjestelmän ylläpitoon saa meiltä vielä vuosienkin päästä.

 Lähilämpö pähkinänkuoressa:

- Lähes päästötön lämmitysratkaisu, joka tuotetaan tuulivoimalla ja maalämmöllä
- Investoinnin maalämpöön tekee St1 ja investointi maksetaan takaisin maalämpöjärjestelmästä kertyneillä säästöillä
- Säästöjä kertyy heti asennuksen jälkeen 10-30% ja takaisinmaksun jälkeen jopa 70%
- Maalämpöjärjestelmä maksaa itsensä takaisin noin 5-15 vuodessa
- Myös energiankulutukseen perustuva sopimus on mahdollinen

Kysy Lisää!