Urakkatakuu

Tiedät kokonaiskustannukset eurolleen – ei ikäviä yllätyksiä

IVT Turku maalämpöurakan tarjous on avaimet käteen. Tarjouksessa esittämämme hinta pätee. Siihen ei tule ennakoimattomia lisiä, vaan se sisältää kaikki työvaiheet:
- Suunnittelu 
Toimenpidelupahakemus
Vastaava työjohtaja
Lämpökaivon poraus
Lämmönkeruujärjestelmä ja sen asennus
Taloontuonti ja timanttiporaukset
Sähkötyöt
Purkutyöt ja syntyneen jätteen kierrätys
Laitteiston asennus
Lämmönjakojärjestelmän ilmaus
Lämmitysjärjestelmän luovuttaminen käyttöön ja säädöt
Loppusiivous
Käytön ohjeistus

 

 

Pidämme tyytyväisistä asiakkaista

Varmistaaksemme asiakkaiden tyytyväisyyden, olemme IVT:llä astuneet askeleen pidemmälle kuin muut. Koska haluamme vain tyytyväisiä asiakkaita, kiinnitämme jatkuvasti huomiota kokonaislaatuun. Se käsittää laitteiden lisäksi prosessin kaupanteosta toimitukseen ja asennukseen, sekä laitteiston toiminnan varmistamisen käyttöaikana. IVT Turku ottaa vastuun koko urakasta. Asiantuntijamme tekevät kotikäynnin ja kirjallisen tarjouksen säästölaskelmineen, sekä antavat apua mahdollisten viranomaislupien hakemisessa. Asennuksen jälkeen, lämpöpumpun luovutuksen yhteydessä, asentaja antaa perusteellisen käyttöopastuksen ja käy kanssasi läpi laitteiston toiminnan erityisen tarkistuslistan mukaan.

Taattua asiantuntemusta

IVT tarjoaa lämmitysratkaisuja jo yli 40 vuoden kokemuksella. Pyrimme siihen, että ensiluokkaiset lämpöpumppumme ja lämmitysratkaisumme vastaavat haastavimpiinkin tarpeisiin. Luotamme lämpöpumppuihimme ja niiden laatuun täysin, joten haluamme tarjota myös asiakkaillemme jopa 6 vuoden takuun lämpöpumpuille ja 10 vuoden takuun kompressoreille, jotta sinäkin voit luottaa IVT:n laatuun nyt ja aina.

6 vuoden tehdastakuu

Käyttämämme teknologia ja laadukkaat komponentit mahdollistavat pitkän takuun kaikille lämpöpumpuillemme.

10 vuoden takuu kompressorille

Myönnämme maalämpöpumppujen ja ilmavesilämpöpumppujen kompressorille 10 vuoden tehdastakuun.

Turvalliset takuuehdot

Takuumme on voimassa, kun ostat jonkin maalämpö- tai ilma-vesilämpöpumpuistamme. Mikäli lämpöpumpussasi ilmenee jokin vika takuuaikana, riittää että otat yhteyttä IVT-jälleenmyyjääsi, joka auttaa sinua ratkaisemaan ongelmasi– korvauksetta!

- 6 vuoden takuu alle 20 kW IVT-lämpöpumpulle lisävarusteineen.
- 10 vuoden takuu lämpöpumppusi kompressorille.
- Ei omavastuuosuutta – pienetkin korjaukset lämpöpumppuusi korvataan täysin ilman omavastuuta.
- Takuun piiriin päästäksesi jälleenmyyjäsi rekisteröi asennetun lämpöpumpun täyttämällä puolestasi rekisteröintikaavakkeen.
- Optimoitu ja toimintavarma lämpöpumppu – jälleenmyyjämme huolehtii että lämpöpumppusi on säädetty oikein ja antaa sinulle parhaat säästöt.
- Takuu astuu voimaan sillä hetkellä, kun lämpöpumppusi on asennettu ja käyttövalmis. Edellytyksenä on kuitenkin, että kyseessä on IVT-tuote, jonka on asentanut IVT:n valtuuttama jälleenmyyjä.
- Kyseessä on aito IVT- takuu, ei vakuutusturva.