IVT Air Split - Pieni, edullinen ja tehokas

IVT Air Split on erinomainen lämpöpumppu useimpiin omakotitaloihin, joissa on vesikiertoiset lämpöpatterit tai lattialämmitys. Se on pieni, edullinen ja tehokas. Voit myös liittää sen olemassa olevaan puu-, pelletti-, öljy- tai sähkölämmitysjärjestelmään, jolloin lämpöpumppu huolehtii automaattisesti laitteiden parhaasta mahdollisesta yhteistoiminnasta ja käytön taloudellisuudesta. Kompressori on kierroslukuohjattu, mikä tarkoittaa, että se mukautuu jatkuvasti ja automaattisesti talosi lämmitystarpeisiin. 

Lämpöpumpun kehittynyt ohjausjärjestelmä ottaa elintapojesi lisäksi huomioon myös sääolojen muutokset ja sovittaa kierrosluvun niiden mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että lämpöpumppu ei koskaan tuota liikaa lämpöä, jolloin säästöä kertyy joka kuukausi. Laitteen käyttöveden tuotanto ja lämmityskäyttö mukautuvat erikseen, minkä ansiosta lämpöpumpun vaatima energiantarve pienenee ja erityisesti vuosilämpökerroin paranee kymmenellä prosentilla. Lämpöpumppua voidaan käyttää myös jäähdytykseen kesällä.

Lämpöpumppu on pienikokoinen, joten sekä ulko- että sisäyksikkö vievät vähän tilaa, ja siksi ne on helppo sijoittaa useimpiin sisä- ja ulkotiloihin. Voi olla, ettet edes huomaa IVT Air Splitin olemassaoloa – paitsi ilahtuessasi lämmityslaskun pienenemisestä.

Vain sertifioidut jälleenmyyjät asentavat IVT Air Split -laitteita. Kompressorilla on 10 vuoden takuu ja lämpöpumpulla on 6 vuoden takuu. 

Ota yhteyttä

IVT AirX - Hiljainen ja tehokas

IVT AirX on Pohjoismaiden laajimman lämpöpumppuvertailun testivoittaja.  Vertailu kattoi 195 lämpöpumppua, joista 54 oli vesi- ilmalämpöpumppuja. Testin mukaan IVT AirX on useita luokkia kilpailevia lämpöpumppuja parempi.

IVT AirX on kaikkien aikojen hiljaisin ilma-vesilämpöpumppu. Lisäksi sen vuosilämpökerroin on huippuluokkaa. Kehitystyön aikana on rekisteröity ei enempää eikä vähempää kuin viisi patenttia.

IVT ilma-vesilämpöpumppu on invertteriohjattu. Se tarkoittaa, että matalaenergiakompressori mukauttaa lämmöntuotannon automaattisesti talosi lämmöntarpeeseen. Kun talossa tarvitaan enemmän lämpöä, kompressori toimii tehokkaammin, ja kun ulkona on lämmin, kierrosluku laskee minimiin, mikä lisää säästöjä.

Smartgrid on aivan uudenlainen ilma-vesilämpöpumpun ohjausmenetelmä, jossa lämpöpumppu kommunikoi suoraan sähköpörssin kanssa ja mukauttaa lämmön ja käyttöveden tuotannon automaattisesti niin, että tuotannossa hyödynnetään ne vuorokaudenajat, jolloin sähkönhinta on halvimmillaan. Laitteitamme on myös mahdollista ohjata etänä älypuhelimien kautta IVT Anywhere (lisävarusteen) avulla.

Lämpöpumpuillamme on 6-vuoden IVT Turva täystakuu, joka kattaa kaikki laitteen sisäiset komponentit, asentajien km-, sekä huolto työt. IVT Center Turku Huoltaa omat järjestelmänsä ja valittiinkin Bosch konsernin kautta Suomen parhaaksi huoltoliikkeeksi vuonna 2016.

Ota yhteyttä