Miksi lämpöpumpun säännöllinen huoltaminen kannattaa?

  • Säännöllinen huolto lisää lämpöpumppujärjestelmän tuottoa, eli taloudellista säästöä sekä ehkäisee komponenttien rikkoutumista.
  • Vuosihuolto-ohjelmalla varmistat lämpöpumppujärjestelmällesi mahdollisimman pitkän käyttöiän. Vanhimmat huoltamamme maalämpöjärjestelmät ovat toimineet vuodesta 1981 eli 40 vuotta!
  • Voit liittyä vuosihuolto-ohjelmaamme ja varmistaa lämpöpumppusi pitkän käyttöiän tai tilata meiltä kertahuollon!
  • Kaikissa huolloissa tarkastamme ja optimoimme lämmitysjärjestelmän toiminnan. Huoltamalla laitteesi oikein ja säännöllisesti varmistat laitteesi pitkän käyttöiän ja maksimaalisen hyödyn.

Lämpöpumppu on oikein asennettuna ja vuosittain huollettuna erittäin pitkäikäinen laite

Pidä kiinni lämpöpumpun oikeaoppisesta käytöstä ja vuosittaisesta huollosta

Kun huolehdit näistä kahdesta asiasta, voit odottaa lämpöpumpulta ja sen kompressorilta vuosikymmenien käyttöikää.

Kun lämpöpumpun kompressori joudutaan käyttöiän lopussa vaihtamaan, ovat kustannukset noin 3000 euroa. Jos siis laitteiston huolto ja säätö laiminlyödään, on kompressorin vaihto edessä aikaisemmin.

Huoltoväli

Suosittelemme huoltamaan maalämpöjärjestelmän vuosittain tai ainakin 2–3 vuoden välein. Ilma-vesilämpöjärjestelmän kohdalla huoltovälisuosituksemme on vuosittain tai kahden vuoden välein. Todennäköisesti käyttöiän päätteeksi ilma-vesilämpöpumpun sisä- ja ulkoyksikkö joudutaan vaihtamaan.

Vuosittaisen huollon hinta maksaa itsensä takaisin järjestelmän matalina käyttökustannuksina sekä laitteen pidempänä käyttöikänä.

Kun haluat parasta mahdollista huoltoa lämpöpumpullesi

Tilaa huolto meiltä

Huollamme kaikki ilmalämpö-, ilma-vesilämpö- ja maalämpöpumput.

Täytä viereinen lomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Huoltoon sisältyvät toimenpiteet

Kaikissa huolloissa tarkastetaan ja optimoidaan lämmitysjärjestelmän toiminta. Huoltamalla laitteesi oikein ja säännöllisesti varmistat laitteesi pitkän käyttöiän ja maksimaalisen hyödyn.